Iskelmä ja Harju & Pöntinen jatkavat digiverkossa

kirjoittanut

kategoriassa

Valtioneuvosto-logoValtioneuvosto on myöntänyt uuden toimiluvan radiotoimintaa digi-tv-verkossa harjoittaville SBS Finlandille ja Etelä-Pohjanmaan Viestinnälle. Yhtiöiden radiokanavat Iskelmä ja IskelmäTV Harju & Pöntinen jatkavat lähetyksiä kanavapaikalla 51. Uusi lupa on voimassa 1.9.2010-31.12.2016.

Lähetykset jatkuvat normaalisti siten, että SBS:n Iskelmä näkyy ja kuuluu kanavalla päivittäin kello 6-18. Muuna aikana kanavalla soi Lapualla toimivan Iskelmä Harju & Pöntisen ohjelma.

Etelä-Pohjanmaan Viestintä Oy:n toimitusjohtaja Hannu Harju on huojentunut myönteisestä lupapäätöksestä.

– Toimiluvat myönnetään aina määräaikaisina ja tämä määräaika oli tässä vaiheessa pisin mahdollinen. Emme toki pelänneet toimilupamme puolesta, mutta kyllähän yrittäjällä silti aina vähän perhosia vatsassa on, sillä moni ihminen saa toiminnasta elantonsa, ja perheemme omaisuuttakin on pelissä merkittävästi. Varmuus toimiluvasta pitkälle eteenpäin antaa mahdollisuuden tehdä pitkäaikaisia investointeja ja kehitystyötä, Harju iloitsee.

IskelmäTV tavoitti Suomen televisiokatselumittauksessa mittausjakson aikana viimeksi 470 000 eri suomalaista.

– Tällä jättikokoisten kansainvälisten yritysten kilpa-areenalla ei ole pienelle yritykselle huono saavutus tavoittaa joka kymmenettä suomalaista ja tehdä se vielä kannattavasti, Harju korostaa.

Etelä-Pohjanmaan Viestintiä Oy on osa Kevyt Kanava -konsernia, joka omistaa paikallisia ja alueellisia radiosemia eri puolilla Suomea. Konsernin omistamia asemia ovat Iskelmä Pohjanmaa, City Pohjanmaa, Iskelmä Oikea Asema ja Iskelmätoive Oulu.

Mediamonitori – Valtioneuvosto