Jämsän kesäseuroilla laaja radiokuuluvuus

kirjoittanut

kategoriassa

Jämsän Kristillisellä Kansanopistolla ensi viikonloppuna järjestettävät vanhoillis-lestadiolaisten maakunnalliset kesäseurat lähetetään radiossa laajasti Keski-Suomen alueella. Jämsän seuraradio lähettää kilowatin teholla taajuudella 88,8 MHz perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan. Lähetys kuuluu Jämsän Matkosvuorella sijaitsevan lähettimen kautta Jyväskylään, Orivedelle ja Mänttä-Vilppulaan. Ohjelmat välitetään myös internetiin.

Kesäseurapuheiden ohella radion ohjelmistossa on hengellistä musiikkia ja haastatteluja, joita vapaaehtoistoimittajat tekevät viikonlopun aikana. Opistoseurojen ohjelma muodostuu puheista ja lauantai-iltana seurateltassa vietettävästä Herran Pyhän Ehtoollisen vietosta sekä jumalanpalveluksista seurateltassa ja Jämsän, Korpilahden, Kuhmoisten ja Petäjäveden kirkoissa.  Seuroihin odotetaan noin 11 000 sanankuulijaa.

Seuraradion ohjelmaa lähetetään Järviradio Jyväskylän taajuuksilla Jyväskylässä (91,3 MHz), Pihtiputaalla (87.9 MHz) ja Viitasaarella (89,6 MHz) lauantaina kello 21.00-21.30 ja sunnuntaina kello 10.00-11.00.

Mediamonitori