NRJ:n Ekoteko käynnistyy jälleen

kirjoittanut

kategoriassa

NRJ-logoViime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty NRJ Ekoteko -kampanja  on jälleen tänä keväänä esillä Helsingin keskustassa 13.-16.5.2010.  Tuolloin Kampin Narinkkatorille pystytetään puutarha. Ekoteon voi tehdä istuttamalla puutarhaan symbolisen puun omalla viestillään varustettuna. Kampanjan päämääränä on taistella ilmastonmuutosta vastaan istuttamalla mahdollisimman paljon puita eroosiosta kärsiville alueille.

Kampanjassa istutettavia symbolisia puita vastaan istutetaan kehitysmaihin oikeita puita Kirkon ulkomaanavun kautta. Vuoden 2009 Ekoteko-kampanjan tuotto kohdistettiin muun muassa Nepalin maaseudun kehitysohjelmaan.

NRJ Ekoteko -kampanjaan voi osallistua tekstiviestillä. Myös yritykset voivat tehdä lahjoituksen käyttämällä tapahtuman nettisivuilla olevaa lahjoituslomaketta.

Mediamonitori