PlusTV avaa pimeät kanavat pääsiäisen ajaksi

kirjoittanut

kategoriassa

PlusTV-logoAntenniverkon maksutelevisioyhtiö PlusTV vapauttaa osan tarjonnastaan maksuttomaan tutustumiskatseluun pääsiäisviikonloppuna. ”Kanavat Auki Antennikodeissa” -tempaus alkaa torstaina 1. huhtikuuta kello 18 jatkuen tiistaihin 6. huhtikuuta kello 08. Katsojilla on tänä aikana mahdollisuus tutustua 13 maksukanavaan.

Ilmaisjakson aikana nähtävissä ovat kaikki PlusTV-paketin kanavat poislukien MTV3 MAX. Katseltavissa ovat siis MTV3 Fakta, Sub Leffa, Sub Juniori, KinoTV, Disney Channel, Nickelodeon, MTV Finland, Eurosport, Discovery Channel, Nelonen SportPro, SVT World, DIGIVIIHDE sekä jääkiekon SM-liigan suorat pudotuspelit lähettävä URHOtv.

Joissakin vastaanottimissa voi olla syytä tehdä manuaalinen kanavahaku, mikäli kanavat eivät kampanjasta huolimatta avaudu.

Mediamonitori