Maanantai alkaa Radio Iistsaidilla

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Iistsaid -logoLaajasalon opiston radiotyön kurssin lopputyö Radio Iistsaid aloittaa lähetykset maanantaina 29.3. kello 8 taajuudella 102,4 MHz. Radio Iistsaid tuo eetteriin kaksikymmentä uutta radioääntä, joiden toimittamia ohjelmia voi kuunnella pääkaupunkiseudun lisäksi nettiradiossa kautta maan. Iistsaid lähettää 30. huhtikuuta asti.

Iistsaidin aamulähetys tarjoaa kello 8-11 päivän puheenaiheet ja mielenkiintoiset vieraat. Ensimmäisenä vieraana on hiphop-ryhmä Fintelligens. Päivälähetyksissä tarjotaan uutis- ja ajankohtaisaiheita ja vaihtelevia teemoja. Kello 15-18 lähetettävän iltapäivälähetyksen jälkeen Iistsaidin illassa on vaihtelevaa musiikkiohjelmaa teemoittain.

Radio Iistsaid lähettää pääsiäisen ajan Toivontuottajien Radio Luxin ohjelmaa. Pääsiäismusiikin on toimittanut Tomi Vekki. Laajasalon opisto tekee yhteistyötä pääkaupunkiseudun oppilaitosten ja organisaatioiden kanssa. Ohjelmayhteistyössä ovat tänä keväänä mukana Helsingin Kaupunginkirjasto, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS sekä Pääkaupunkiseudun seurakuntien mediatoimitus Toivontuottajat.

Mediamonitori