Pormestarin luottamus punnitaan Kyrösradion aalloilla

kirjoittanut

kategoriassa

Kyrösradio-logoValtakunnallista huomiota herättänyt Pirkkalan pormestarin epäluottamusäänestys Pirkkalan kunnanvaltuustossa välitetään Kyrösradion kautta maanantaina 29. maaliskuuta. Pirkkalan valtuusto päättää kello 19 alkavassa kokouksessa, voiko kunnan pormestari Antero Saksala (kok) jatkaa tehtävässään. Pormestarin erottamista vaatii valtuuston enemmistö.

Kyrösradio seuraa kokouksen tapahtumia taajuuksilla 100,5 MHz (Hämeenkyrö) ja 94,5 MHz (Ylöjärvi) sekä netissä. Kyrösradio on lisännyt kapasiteettiaan saadakseen mielenkiintoa herättävän valtuustolähetyksen välitettyä mahdollisimman monelle nettiradiokuuntelijalle. Kyrösradion päätoimittaja Pasi Komsi kertoi Mediamonitorille, että lähetystä voi yhtä aikaa kuunnella netissä tuhat kuuntelijaa. Yksi nettistriimeistä mahdollistaa kuuntelun esimerkiksi matkapuhelimen avulla.

Kyrösradion valtuustolähetys alkaa maanantaina noin puoli tuntia ennen valtuustokokouksen alkamista. Komsi kehottaa kuuntelijoita olemaan ajoissa kuulolla, sillä kuuntelijapaikat voivat täyttyä kokouksen alettua.

Mediamonitori