Radio Jyväskylä selostaa Mestis-finaalit

kirjoittanut

kategoriassa

Radio JKL -logoJääkiekon Mestiksen finaalisarjan ratkaisut kuullaan Radio Jyväskylän taajuuksilla. Radio Jyväskylä selostaa finaaliin selviytyneen D Teamin pelit toisesta finaalista alkaen. D Team kohtaa paras viidestä -järjestelmällä pelattavassa finaalisarjassa Joensuun Jokipojat. Ottelut selostaa Aleksis Ärje.

Finaalit alkavat lauantaina 20. maaliskuuta Joensuusta. Ottelutilannetta seurataan Radio Jyväskylän Kiekkoradiossa JYPin liigaottelun aikana. Finaalisarjan toinen ottelu alkaa sunnuntaina kello 18.30 Jyväskylän Synergia-areenalla, josta kuullaan ensimmäinen selostus. Ottelusarjan muut pelipäivät ovat tiistai 23.3. sekä tarvittaessa torstai 25.3. ja lauantai 27.3. Mestiksen voittaja kohtaa liigakarsinnoissa Tampereen Ilveksen.

Mediamonitori