Rondo FM aloittaa lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Klassisen musiikin erikoiskanava Rondo FM käynnistää juonnetut lähetykset maanantaina 22. maaliskuuta. Laatuohjelmistoon ja kokeneeseen toimituskuntaan nojautuva Rondo FM soittaa klassista musiikkia laajalla skaalalla. Aseman musiikillisen rungon muodostaa klassisen musiikin valtavirta vanhasta musiikista uuteen. Isoista kokoonpanoista kamarimusiikkiin ja opperasta liediin koostuva kokonaisuus sisältää myös oppeera- ja konsertti-iltoja.

Rondo FM täydentää klassisen musiikin aikakauslehti Rondo-Classican tarjontaa. Kokonaisuuteen liittyy myös klassisen musiikin verkkosivusto. Rondo FM kuuluu yhdentoista lähettimen kautta Etelä- ja Keski-Suomessa ja Oulussa. Lähetyksiä voi kuunnella myös netissä.

Uuden klassisen kanavan koelähetykset alkoivat helmikuun lopussa.

Mediamonitori