Trombit FM:n urheilussa myös uusia lajeja

kirjoittanut

kategoriassa

Trombit-logoHEO Mediapajan urheilujournalismin linjan opiskelijat laajentavat tänä vuonna Trombit-radiokanavan lajivalikoimaa. Trombit FM selostaa maaliskuun aikana Espoon Bluesin kotipelejä jääkiekon SM-liigassa. Lisäksi kanava lähettää jo edellisiltä vuosilta tuttuja lajeja, kuten jalka- ja koripalloa. Uusina lajeina selostetaan tänä keväänä lentopalloa ja tennistä.

Selostukset alkavat tiistaina 16. maaliskuuta ottelusta Blues-HIFK, jota seuraa torstaina pelattava toinen pääkaupunkiseudun paikallinen välienselvittely Blues-Jokerit. Mikäli Blues selviytyy SM-liigan pudotuspeleihin, Trombit FM selostaa kaikki Bluesin kotiottelut aina puolivälierien loppuun. Selostuksia saatetaan kuulla myös vieraspeleistä.

Trombitin ohjelmistossa on myös jalkapallon liigacupin ratkaisupelejä puolivälieristä ja välieristä. Trombit-projektin päätöspäivänä 10.4. kuullaan suorana lähetyksenä sekä naisten että miesten liigacupin finaali. Koripalloliigasta Trombitin urheilutiimi poimii ottelut Honka-ToPo ja ToPo-Kouvot.

Tänä keväänä Trombit seuraa myös miesten lentopalloliigaan pyrkivän Korson Vedon otteluja. Tiettävästi ensimmäistä kertaa suomalaisessa paikallisradiossa on tarjolla tennisselostuksia. Trombit FM on mukana tenniksen SM-finaalipäivän tapahtumissa 21. maaliskuuta.

Trombit FM kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 103,1 MHz sekä netissä 15. maaliskuuta alkaen 10. huhtikuuta asti. Urheiluohjelmat kuuluvat taajuudella arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Mediamonitori