Radio Finlandiassa soi Järviradio

kirjoittanut

kategoriassa

Espanjan Aurinkorannikolla asuvia ja lomailevia suomalaisia palveleva Radio Finlandia on alkanut välittää Järviradion ohjelmaa. Costa del Solin alueella taajuudella 102,4 MHz lähettävä Radio Finlandia tuottaa omia ohjelmia viisi tuntia päivässä maanantaista perjantaihin. Muina aikoina taajuudella ja nettiradiossa soivat Järviradio tai eri yhteisöjen tekemät ohjelmat.

Radio Finlandian ohjelmistossa on paikallisten uutisten ja tiedotteiden lisäksi Ylen uutisia ja suomalaista musiikkia. Asema vuokraa ohjelma-aikaa paikallisille yhdistyksille, jotka voivat radion avulla tiedottaa toiminnastaan.

Radio Finlandia kuuluu alueella, joka kattaa noin sadan kilometrin alueen Malagan itäpuolelta Nerjasta Sitio de Calahondaan saakka Malagan länsipuolelle.

Mediamonitori