Järviradiolle lisää kuuluvuutta Helsingissä

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoReilun puolentoista vuoden ajan Helsingin Malmilta lähettänyt Järviradio laajensi kuuluvuusaluettaan maanantaina. Järviradio aloitti lähetykset Metsälän mastosta uudella teknisellä radioluvalla. Aseman kuuluvuusalue ulottuu nyt myös Espooseen ja Helsingin keskustaan taajuudella 105,5 MHz.

Järviradio jatkaa Helsingin kaupunginvaltuuston kokousten radiointeja. Joka toinen keskiviikko pidettävä valtuustokokous kuuluu Helsingin taajuuden lisäksi muillakin Järviradion taajuuksilla Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa ja Riihimäellä.

Erikoisista tempauksistaan tunnettu Järviradio järjestää maaliskuun lopussa karaokemestarikilpailun, joka lähetetään suorana lähetyksenä sekä radiossa että Järviradion Näköradiossa. Kilpailun voittajan valitsevat kuuntelijat ja katselijat, joiden arvioitavaksi pääsevät eduskunnan jäsenet kansanedustajista avustajiin, virkamiehiin ja eduskunnan muihin työntekijöihin.

Mediamonitori