SuomiTV aloittaa uutislähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiTV-logoJoulukuussa lähetykset käynnistänyt SuomiTV aloittaa uutistoiminnan maanantaina 15. maaliskuuta. Uutisia lähetetään kanavalla useita kertoja illan aikana, ja tarkat esitysajat vahvistuvat lähiaikoina. SuomiTV on tehnyt sopimuksen Ilmatieteen laitoksen kanssa säätietojen välittämisestä. Sopimus tuo takaisin tv-ruutuun muun muassa suositut meteorologit Lea Saukkosen ja Anja Häkkisen.

– SuomiTV:n uutislähetyksissä pyritään välttämään väkivaltaisia ja ahdistavia uutiskuvia, kertoo kanavan uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja Tomi Lindblom.

– Erottaudumme muista kanavista erityisesti yleisön tuottaman aineiston kautta. Tavoitteenamme on julkaista katsojien lähettämää aineistoa päivittäin internetissä mutta myös tv-uutisissamme. Tuomme Suomeen täysin uudenlaisen, yhteisöllisen toimintatavan tv:n uutistoimintaan.

SuomiTV:n pääkonttori sijaitsee Helsingin Pasilassa. Uutistoiminta käynnistyy kanavan teräväpiirtostudiolla Keravan Jäspilässä. Uutisankkureina toimivat Sari Helin ja Jussi Hanhivaara.

Mediamonitori