Canal+ jatkaa antenniverkossa kolmella kanavalla

kirjoittanut

kategoriassa

Canal+-logoValtioneuvosto on päättänyt muuttaa Canal+-kanavapakettia lähettävän C More Entertainmentin toimilupaa hyväksyessään yhtiössä tapahtuneen määräysvallan muutoksen. Kanavia vähennetään viestinnän keskittymisen estämiseksi. Canal+ saa jatkaa heinäkuun alusta alkaen antenniverkossa kolmella kanavalla neljän sijaan.

Päätöksen taustalla on ruotsalaisen Bonnier-konsernin omistus kanavilla toimivissa yhtiöissä. Suomessa Bonnieriin kuuluvat MTV Oy:n ja SubTV Oy:n lisäksi myös Canal+ -kanavapaketin lähettämisestä vastaava C More Entertainment Oy, joka on C More Groupin tytäryhtiö.

Bonnier-konserni hankki määräysvallan C More Groupissa vuonna 2009. Kaupan myötä Bonnier olisi saanut oikeuden yhdeksän ohjelmiston lähettämiseen Suomessa.

Mediamonitori – Valtioneuvosto