Iskelmän taajuus varmistui Keski-Pohjanmaalla

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä Pohjanmaa  -logoIskelmä Pohjanmaa saa aloittaa lähetykset Keski-Pohjanmaalla taajuudella 105,9 MHz. Liikenne- ja viestintäministeriö myönsi Lapualla majaansa pitävälle paikallisradiolle lisätaajuuden vuodenvaihteessa. Taajuuden käyttöönotto varmistui, kun Iskelmä Pohjanmaata tuottava Radio Paitapiiska Oy vastaanotti radioluvan Viestintävirastolta.

Radioluvan mukaan lähetykset tapahtuvat Digita Oy:n radio- ja tv-asemalta Kruunupyystä yhden kilowatin teholla. Aikaisemmin taajuutta käyttänyt mutta siitä luopunut Radio Pooki lähetti puolet pienemmällä teholla. Iskelmä Pohjanmaalta kerrotaan, että lähettimelle aikaisemmin asetetut voimakkaat tehorajoitteet on poistettu, mikä takaa hyvän kuuluvuuden sekä Kokkolassa että Pietarsaaressa.

Uusi lähetin otetaan käyttöön lähiaikoina.

Mediamonitori