SuomiPOP uudelle taajuudelle Kouvolassa 12.2.

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiPOP-logoDigitan Anjalankosken radio- ja tv-asemalta lähettävän Radio SuomiPOP:n taajuus muuttuu perjantaina 12. helmikuuta, jolloin uusi taajuus 103,3 MHz otetaan käyttöön. Entinen taajuus 89,3 MHz jatkaa kuitenkin vielä toimintaansa 19.2. asti pienennetyllä teholla ilman RDS-palveluja. Muutos toteutetaan entisen taajuuden häiriöllisyyden vuoksi.

Asemalla tehtävien muutosten vuoksi Radio Aallon (104,9 MHz) ja Radio SuomiPOP:n lähetyksissä voi esiintyä lyhyitä katkoksia 10.2. klo 10-11 välisenä aikana. Lisäksi SuomiPOP:n lähetyksissä tapahtunee kaksi lyhyttä katkosta muutospäivänä 12.2. klo 9-12 välillä. Kouvolan Anjalankosken kaupunginosassa Sippolan kylässä sijaitsevan lähetysaseman kuuluvuusalue kattaa niin Kouvolan kuin Kotkankin.

Mediamonitori – Digita