Kyrösradiolle lisätaajuus maaliskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Kyrösradio-logoEpäkaupallinen Kyrösradio ottaa käyttöön alilähettimen Ylöjärvellä. Uusi 50 watin lähetin käynnistetään maaliskuussa taajuudella 94,5 MHz. Lähetin asennetaan Voionmaan opistolle Ylöjärven Ylisiin. Uusi taajuus parantaa Kyrösradion kuuluvuutta Tampereen seudulla.

Muun muassa radio- ja tv-alan koulutusta antava Voionmaan opisto on yksi Kyrösradiota pyörittävän radioyhdistyksen jäsenistä. Radion ja opiston yhteistyön tuloksena radio- ja tv-linjan opiskelijoilla on mahdollisuus saada tekemänsä ohjelmat esille radiotaajuudella.

Useilla peräkkäisillä kolmen kuukauden pituisilla teknisillä radioluvilla lähettävän Kyrösradion studio ja päälähetin sijaitsevat Hämeenkyrön Kyröskoskella. Radioaseman päätaajuus on 100,5 MHz, jossa lähetysteho on 50 wattia. Aikaisemmin asema lähetti Kyröskoskella noin 20 watin tehoisena. Kyrösradio kuuluu myös netissä.

Mediamonitori