Pirjo Kauppinen ja Eppu Nuotio SuomiTV:lle

kirjoittanut

kategoriassa

Pitkän linjan tv- ja kulttuuriammattilaiset Pirjo Kauppinen ja Eppu Nuotio alkavat tehdä yhteistä tv-ohjelmaan SuomiTV:ssä. Kauppisen ja Nuotion toimittama Tuikkeessa-niminen ohjelma aloittaa uudella SuomiTV-kanavalla joulukuun lopulla. Tuikkeessa on elämän iloja ja suruja käsittelevä keskusteluohjelma, jossa vierailee niin julkisuuden henkilöitä kuin tuoreita tv-kasvoja.

– SuomiTV tuntuu juuri tällä hetkellä hyvältä työmaalta. Ilmassa on uutta intoa, toteavat Pirjo Kauppinen ja Eppu Nuotio.

– Tuikkeessa toivottaa katsojat tervetulleiksi pois pimeästä, sisälle rentoon ja virtaa antavaan seuraan, Kauppinen ja Nuotio jatkavat.

Kauppinen muistetaan radion puolelta Radio Ykkösen, Kolmosen Tänään, tässä ja nyt –ohjelman sekä MTV3-kanavan Helmen ”pioneerina”. Viimeksi Kauppinen nähtiin pyörätuolissaan YLE 1:n ohjelmassa Valotuksia nelisen vuotta sitten. Nuotion suuri yleisö puolestaan muistaa edelleen TV2:n KesäKerttuna ja Marilyn-musikaalin käsikirjoittajana. Nuotion dekkarit ovat myydyimpien suomalaiskirjojen joukossa.

SuomiTV on tehnyt myös nimityksiä.  Pitkän uran vapaana kirjoittajana tehnyt Pasi Kostiainen on nimitetty uutispäälliköksi SuomiTV:n uutis- ja ajankohtaistoimitukseen 18.1.2010 alkaen. Kostiainen on tullut tunnetuksi erityisesti Ilta-Sanomien musiikkitoimittajana sekä lukuisten viihdemaailmaa ja urheilua käsittelevien tietokirjojen tekijänä.

SuomiTV:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Aldata Oyj:n entinen toimitusjohtaja ja Soprano Oyj:n hallituksen jäsen Jarmo Kalliola. Vahvan liikemiestaustan omaava ammattijohtaja Kalliola on viimeksi toiminut voimakkaasti kasvaneen Intermarketing Oy:n toimitusjohtajana sekä lukuisten muiden yhtiöiden hallituksissa. SuomiTV:n perustamisvaiheessa toimitusjohtajana toiminut Hannu Haukka siirtyy kanavan taustayhtiö Family Media Group Oy:n hallituksen varapuheenjohtajaksi.

SuomiTV on uusi kaikkialla maassamme näkyvä kaupallinen TV-kanava, joka aloittaa lähetyksensä 18. joulukuuta kanavapaikalla 33.

Mediamonitori