Iskelmä Rexin Kyläradio teki ennätyksen

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä Rexin taajuuksilla pyörivä Kyläradio on tehnyt ennätysvuoden. Pohjois-Karjalan kyläaktiivit ovat tänä vuonna tehneet runsaat 120 tuntia ohjelmaa omilta kyliltään paikallisradioon. Maaseudun Sivistysliiton Joensuun kulttuuriyhdistyksen ja Iskelmä Rexin yhteisesti tuottaman Kyläradion toimintaan on osallistuttu yli kolmenkymmenen kylän voimin Valtimon pohjoisilta kyliltä Värtsilään. Vuoden Kyläradio-palkinto myönnettiin eilen Kontioniemen ja Ruvaslahden kylille.

Lauantaisin ja sunnuntaisin lähetettävä Kyläradio tuo kylien paikallisasiat esille. Ohjelman ovat toimittaneet kylien aktiivit ja niiden sisältö musiikkia myöten on ollut kyläläisten valitsemaa. Ensimmäiset Kyläradio-lähetykset kuultiin viisi vuotta sitten.

Mediamonitori