Orkidea ja Heikki L NRJ:n klubiohjelmaan

kirjoittanut

kategoriassa

NRJ-logoRadio NRJ vahvistaa lauantai-illan klubimusiikkiohjelma NRJ @ The Clubin tarjontaa kahdella Suomen maineikkaimpiin klubimusiikin konkareihin kuuluvalla DJ:llä, kun Heikki L (Heikki Liimatainen) ja Orkidea (Tapio Hakanen) aloittavat kerran kuukaudessa kuultavat settinsä. Ensimmäistä kertaa konkarit soittavat vakiopaikallaan tämän viikon lauantaina 17. lokakuuta.

NRJ @ The Club on vähintään kahden tunnin mittainen tauoton klubimusiikkisetti, josta vastaavat Suomen ja ulkomaiden parhaimmistoon kuuluvat DJ:t. Tunnettujen nimien lisäksi ohjelmassa esitellään satunnaisesti myös nousevia DJ-kykyjä.

– Olemme kehittäneet konseptia jo useamman vuoden ajan ja olemme äärimmäisen ylpeitä saatuamme mukaan Suomen kärkitason deejiit, jotka ovat hyvin tunnettuja jopa kansainvälisestikin, kommentoi ohjelman isäntä Tomi Dostinov (DJ Dosse).

NRJ @ The Club kuullaan NRJ:n taajuuksilla lauantaisin kello 22-24. Ohjelma aloitti syyskuussa 2007, joten sitä on nyt kuultu jo reilun kahden vuoden ajan.

NRJ @ The Clubin DJ:t
Kuun 1. lauantai: Above & Beyond’s Trance Around The World (UK, FIN)
Kuun 2. lauantai: Stonebridge’s The Flavor, The Vibe (SWE)
Kuun 3. lauantai: DJ Heikki L & Orkidea (FIN)
Kuun 4. lauantai: Fiilis Deejays (FIN) ja Groove Junkies pres. MoHo Stereo (USA)
Kuun 5. lauantai: DJ Dosse (NRJ Finland)

Mediamonitori