Veikkausliigan karsinnat Ylen maakuntaradioista

kirjoittanut

kategoriassa

Keskiviikkona ja sunnuntaina pelattavat jalkapallon Veikkausliigan karsinnat lähetetään suorana lähetyksenä Ylen maakuntaradioiden kautta Keski-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Kokkolan Pallo-Veikkojen ja jyväskyläläisen JJK:n väliset karsinnat alkavat keskiviikkona Kokkolassa. Lähetykset kuuluvat myös netissä.

YLE Radio Keski-Pohjanmaa ja YLE Radio Keski-Suomi välittävät selostukset molemmista otteluista. KPV:n kotiottelun selostaa Petri Kuikka ja ratkaisevan Jyväskylässä pelattavan toisen osaottelun Jussi Lindroos. Keskiviikon ottelu alkaa jo kello 15.30, sunnuntainen koitos käynnistyy kello 14.

Otteluparin voittaja pelaa Veikkausliigassa kaudella 2010. Jos yhteistulos on tasan toisen osaottelun jälkeen, ratkaisee tehtyjen vierasmaalien määrä. Tarvittaessa peletaan 2 x 15 minuutin mittainen jatko-ottelu voittajan ratkaisemiseksi. Mikäli voittaja ei ratkea vielä jatko-ottelussakaan, ratkaistaan ensi kauden liigajoukkue rangaistuspotkukilpailussa.

Tarkemmat tiedot karsintapelien lähetystaajuuksista ja nettikuunteluosoitteista löydät Mediamonitorin Jalkapalloa radiossa -osiosta.

Mediamonitori