Kahden vuorokauden lähetys Pookin juhlan kunniaksi

kirjoittanut

kategoriassa

Paikallisradio Pooki lähettää 48 tunnin mittaisen juhlalähetyksen alkaen torstaina kello 20. Äänessä Oulun Rotuaarin studiossa ovat toimittajat Paavo Törmi ja Paavo Hartikka. Lähetys päättyy lauantaina kello 20. Juontajat lupaavat pysyä hereillä ja soittaa kuuntelijoiden toiveita läpi lähetyksen.

Aivan uutta ei maratonlähetyksen pitäminen ole juontajakaksikolle. Vuonna 1992 miehet juonsivat peräti 120 tuntia putkeen.

– Nyt noin 17 vuotta myöhemmin ja ukkomiehinä emme malta olla poissa kotoa viittä päivää, naurahtaa juuri ennen lähetyksen alkua tavoitettu Törmi.

Radio Pooki aloitti lähetykset Raahessa 6. lokakuuta 1989 taajuudella 94,8 MHz. Nykyään asemalla on useita taajuuksia ja kuuluvuus kattaa alueet Keski-Pohjanmaalta Lounais-Lappiin. Asemalla on studiot Raahessa ja Oulussa. Lähetykset kuuluvat myös netissä.

Mediamonitori