HIFK palaa Metro FM:lle

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla kuuluva Metro FM selostaa jääkiekon SM-liigassa pelaavan HIFK:n vierasottelut koko loppukauden ajan. Metro FM ja HIFK ovat laatineet selostussopimuksen, jonka ansiosta noin viikon tauolla olleet IFK:n otteluselostukset välittyvät jälleen radiotaajuuksilla. Aiemmin IFK:n pelejä kuultiin HIFK Radion kautta.

Metro FM:n selostajana toimii vuosia HIFK:n pelejä selostanut Harri Hinkkanen. Kiekkolähetysten studioisäntänä on Urheilukanavalta tuttu Jarkko Litmanen. Ensimmäinen selostusottelu on ensi lauantain kamppailu TPS-HIFK. Selostus alkaa noin puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Metro FM kuuluu taajuuksilla 95,2 ja 91,6 MHz sekä netissä. Tarkempia tietoja jääkiekkoa kaudella 2009-2010 selostavista radioista on Mediamonitorin Jääkiekko radiossa -osiossa.

Mediamonitori – Metro FM