Radio Sadan suorat iltapäivät Turun Messuilta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Sata -logoTurkulainen Radio Sata on mukana torstaina alkavilla Turun Messuilla. Sata lähettää suoraa lähetystä messuosastolta C 68 torstaina, perjantaina ja maanantaina iltapäivällä kello 13 alkaen. Messulähetyksiä tulee myös viikonloppuna. Messuohjelmissa välitetään messutunnelmia ja haastatellaan turkulaisia julkisuuden henkilöitä ja messuvieraita.

Radio Sadan mikrofonin ääreen astelee kansallisista julkkiksista muun muassa Mato Valtonen. Myös Turun Palloseuran jääkiekkojoukkueen päävalmentaja Kai Suikkanen sekä joukkueen pelaajia esiintyy radion haastattelussa. Sadan iltapäivälähetyksen Rantavahti-osuuden vieraana on maanantaina kansanedustaja Janina Andersson.

Messuradiossa julkistetaan Radio Sadan 20-vuotisbileiden esiintyjät.

Mediamonitori