Aste astuu Miran kanssa NRJ:n aalloille

kirjoittanut

kategoriassa

NRJ -logoRadio NRJ:n iltapäiväohjelma Miran kanssa tekee paluun kesälomilta hiphop-artisti Asteen kanssa. Aste tekee suoraa lähetystä iltapäiväjuontaja Mira Kurosen kanssa ensi viikolla maanantaista keskiviikkoon. Miran kanssa -iltapäivälähetys kuullaan NRJ:n taajuudella noin 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lahtelainen nouseva artistilupaus Aste sanoo lähtevänsä hyvillä fiiliksillä tekemään lähetystä Miran kanssa.

– Saa nähdä miten homma sujuu, koskaan aiemmin en ole vastaavaa tehnyt. Sanomistahan siitä varmasti tulee, Aste vitsailee. Asteen hittipiisi Poikkeus sääntöön on soinut tiuhaan tahtiin kesän aikana eri musiikkimedioissa. Tuore albumi Surullisii lauluja julkaistiin kesällä. Aste astelee estradille NRJ in the Park -konsertissa Turussa 4. syyskuuta.

Miran kanssa -ohjelman aiempia studiovieraita ovat olleet muun muassa Pete Parkkonen, Negativen Jonne Aaron, Elastinen, Anna Abreu, Duudsonit, Toni Wirtanen ja The Rasmuksen Lauri.

Mediamonitori