Radio Jyväskylä kokeilee suoraa jalkapalloselostusta

kirjoittanut

kategoriassa

Kesän aikana Veikkausliigassa pelaavan JJK:n kotipeleistä raportteja lähettänyt Radio Jyväskylä kokeilee kokonaisen jalkapallo-ottelun selostamista tänään keskiviikkona. Aleksis Ärje selostaa sisä-Suomen hegemoniakamppailun JJK-KuPS kello 18.30 alkaen. Otteluun virittäydytään jo puolta tuntia ennen h-hetkeä Rokkia ja futista -ohjelmassa.

Radio Jyväskylä on välittänyt suoria otteluvälähdyksiä Veikkausliigaan tälle kaudelle nousseen JJK:n kotipeleistä. Syksyn tullen jääkiekkoliigan ottelut ajavat jalkapalloselostusen edelle, mutta JJK:n kotipelipäivinä lähetettävä jalkapallon ennakko-ohjelma Pregame-tunti jatkaa Radio Jyväskylän ohjelmistossa kello 14-15 kauden loppuun asti.

Lisätietoa jalkapalloselostuksista ja erikoisohjelmista on Mediamonitorin Jalkapalloa radiossa -osiossa.

Mediamonitori