Spin FM:lle uusi radiolupa

kirjoittanut

kategoriassa

Helsingissä toukokuussa aloittanut Spin FM jatkaa lähetyksiä taajuudella 107,6 MHz seuraavat kolme kuukautta. Radio lähettää teknisellä radioluvalla kolmen kuukauden jaksoissa. Syyskuun alussa kanava avaa uudet kotisivut ja nettiradion.

Spin FM soittaa hip hop-, R&B- ja soulmusiikkia vuorokauden ympäri. Juonnetun ohjelman määrää lisätään syyskuussa, jolloin kanavalla kuuluu 3-4 eri päiväohjelmaa. Uutuutena käynnistyy muotiin keskittyvä viikkomakasiini Fashion Hour, jota juontaa Björn Blomqvist. Kanavan nettisivuille avataan jokaista ohjelmakokonaisuutta varten omat osiot.

Radion taustayhtiö WLF Music Oy:n Vesa Matara ei vielä tarkemmin arvioi tulevan nettiradion kuuntelijakapasiteettia, mutta lupaa sen liikkuvan sadoissa tai tuhansissa kuuntelupaikoissa.

– Kesän aikana saadun palautteen perusteella kiinnostus kanavaa kohtaan on kasvussa. Syksyllä teemme tarkempia kuuntelijatutkimuksia, Matara lupaa.

Mediamonitori