Ralliradio kaasu pohjassa aalloille

kirjoittanut

kategoriassa

YLE-logoSuomen MM-rallin ajan toimiva YLE Keski-Suomen Ralliradio palvelee rallikansaa ympäri maailmaa torstaista alkaen. Kisa selostetaan ja kommentoidaan startista maaliin Radio Keski-Suomessa ja netissä. Päätaajuudet ovat 99,3 MHz (Jyväskylä) ja 97,0 MHz (Pihtipudas). Nettiradio on osoitteessa yle.fi/keski-suomi. Rallin parhaat palat kuuluvat lisäksi YLE Radio Suomen valtakunnallisissa lähetyksissä.

Ralliradion päästudio sijaitsee Radio Keski-Suomen toimitiloissa Kauppakadulla. Rallireportterit seuraavat kilpailutapahtumia erikoiskokeilla ja keräävät osallistujien kommentit kilpailun kuluessa. Lisäksi Ralliradiossa toimii Paviljongin kisastudio, jossa kisan kokonaistilannetta seurataan herkeämättä. Asiantuntijakommentaattorina on tänäkin vuonna ralliautoilija Kristian Sohlberg. Ralliradiota on tekemässä noin 30 tekijää.

Radio Suomi ottaa tuttuun tapaan varaslähdön kauden jännittävimpään MM-ralliin Ralliautoiluillassa. Studiossa on tiistaina 28. heinäkuuta kilpailijoita, rallin järjestäjiä ja Ralliradion tekijöitä.

Mediamonitori – YLE Radio Keski-Suomi