Eurooppa-liigaa Radio Voimalta

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Voima -logoRadio Voima on mukana, kun FC Lahti kohtaa torstai-illan Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen vierasottelussa belgialaisen Club Brugge KV:n. Tomi Tiilikainen selostaa Club Brugge KV – FC Lahti -ottelun suorana paikan päältä kello 21.30 alkaen. Jalkapallolähetys alkaa puoli tuntia ennen pelin alkua. Studioisäntänä toimii Matti Eve.

Päivitys 03.08.2009: Ilkka ”Ili” Varmavuo selostaa torstaina 6. elokuuta Lahden stadionilla pelattavan 3. karsintakierroksen kotiottelun, jossa FC Lahti kohtaa toistamiseen Club Brugge KV:n. Lähetys alkaa kello 19.30 Matti Even puolituntisella studio-osuudella ennen pelin alkua.

Selostukset kuullaan Radio Voiman taajuuksilta Lahti 98,6 MHz, Sysmä 94,9 MHz ja Kouvola 91,0 MHz sekä nettiradiosta.

Mediamonitori