Hami aalloille torstaiyönä

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Hami -logoSuomen Radioamatööriliiton kesäleiriltä lähettävät Radio Hami ja NäköRadio Hami aloittavat lähetykset torstaina 16.7. kello 00.00. Lähetykset jatkuvat leiripaikkana toimivalta Pudasjärven Pikku-Syötteeltä sunnuntaihin asti. Radio Hami kuuluu ULA-taajuudella 94,6 MHz 500 watin teholla ja keskiaalloilla 1584 kHz sadalla watilla. Suomen ensimmäinen yksityinen DVB-T -asema eli NäköRadio Hami toimii 50 watilla kanavalla 23 (490 MHz).

Radio Hamin viihdeohjelman lomassa kuullaan entistä enemmän uutiskatsauksia ja tunnelmapaloja Hamiwaara 2009 -leirin tapahtumista. TV-kanava lähettää suoraa ohjelmaa leirin keskeltä, mutta välittää myös videokoosteita radioamatöörien aikaisemmilta leireiltä. Sekä radiota että televisiota voi seurata nettilähetyksenä.

Mediamonitorin tuottamat Radio Hamin mediauutiset lähetetään torstaista alkaen.

Mediamonitori