Viasat Hockey aloittaa Suomessa

kirjoittanut

kategoriassa

Viasat Hockey -logoJääkiekkoa lähettävä Viasat Hockey alkaa näkyä syksyllä myös Suomessa. Kanavan  lanseeraaminen liittyy Viasatin uuteen sopimukseen NHL-otteluiden lähetysoikeuksista. Viasatin lokakuussa alkava NHL-sopimus kattaa runkokauden aikana yksinoikeudella viisi suoraa ottelua viikossa. Lisäksi sopimus sisältää laajat NHL-uutisoinnit ottelukoosteineen sekä Stanley Cupin playoff-ottelut. Viasat Hockey alkaa näkyä Suomessa satelliitin lisäksi kaapeliverkoissa.

– Uuden NHL-sopimuksemme myötä Suomessa voidaan jatkossakin seurata suomalaisten huippujääkiekkoilijoiden edesottamuksia maailmalla. Pyhitämme suomalaisille kiekkofaneille sen myötä kokonaisen erikoiskanavan, jolla voimme kattavasti esittää maailman parhaan jääkiekkotarjonnan, Viasatin vt. maajohtaja Petri Mannonen kertoo.

Viasat Hockey on aiemmin näkynyt ainoastaan Ruotsissa ja Norjassa mutta juuri solmitun NHL-sopimuksen johdosta kanava alkaa näkyä kaikissa pohjoismaissa. NHL:n lisäksi Viasat Hockey lähettää Venäjän KHL-liigaa sekä yksinoikeudella Ruotsin Allsvenskan-sarjan otteluita.

Mannosen mukaan yhtiö tulee jatkossakin panostamaan suomalaisia kiinnostavaan urheilu-, elokuva- ja viihdesisältöön.

Mediamonitori – Viasat