Suviseuraradio ääneen Oripäästä torstaina

kirjoittanut

kategoriassa

Oripäässä Varsinais-Suomessa järjestettävät vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen jokavuotiset kesäjuhlat avautuvat myös radiotaajuuksille. Suviseurojen ajan lähes valtakunnallisesti lähettävä Suviseuraradio aloittaa lähetykset torstaina kello 12. Lähetykset jatkuvat koko nelipäiväisen tapahtuman ajan kolmelläkymmenellä taajuudella kautta maan. Lähetyksiä voi kuunnella myös netissä.

Suviseuraradio lähettää seuratapahtumia ja tunnelmia suoraan seurapaikalta perjantaista sunnuntaihin aamukuudesta puolilleöin ja maanantaina kello 21:een. Puheiden ja laulujen lisäksi seuraradio lähettää ohjelmia, jotka liittyvät suviseuroihin tai muuten vanhoillislestadiolaisuuteen. Radiossa kerrotaan myös tietoa seurajärjestelyistä ja Oripäästä. Erityisesti lapsille suunnattu ohjelmakokonaisuus lähetetään torstaina ja maanantaina kerran ja muina päivinä kahdesti.

Radion kuuluvuusalueella asuu noin kolme miljoonaa kuuntelijaa. Omien taajuuksien ohella seuraradio kuuluu Lounais-Lapissa Radio Pron taajuudella 92,0 MHz. Seurapaikkana toimivalla Oripään lentokentällä kuulutukset lähetetään pienitehoisen kenttäradion kautta taajuudelta 91,1 MHz. Lisäksi seurakentällä voi kuunnella seurapuheiden tulkkausta neljällä eri kielellä. Kielivalikoimana ovat ruotsi, viro, englanti ja venäjä.

Lisätietoa radion taajuuksista on täällä.

Mediamonitori