SuomiTV aloittaa lokakuussa

kirjoittanut

kategoriassa

SuomiTV-logoPysyvän toimiluvan antenniverkon kanavanippuun E saanut Family Channel Oy aloittaa SuomiTV:n lähetykset 15.10.2009. Viime vuonna kahdesti lyhyellä kokeiluluvalla lähettänyt kanava aikoo tarjota katsojille kaikkia kiinnostavia aiheita kuten matkailua, luonto-ohjelmia, dokumentteja, harrastusohjelmia, lastenohjelmia, kulttuuria ja uutisia. SuomiTV tulee panostamaan erityisesti uutistarjontaan, koska kanava aikoo tuottaa uutislähetyksiä useamman kerran vuorokauden aikana.

Family Channel Oy lähetti viime vuonna koelähetyksiä antenniverkossa, ja jo silloin tähtäimenä oli pysyvä toimilupa. SuomiTV:n omistavat kanadalainen tv-alan rahoittamiseen erikoistunut yritys Ontario Inc. sekä suomalaiset pienosakkaat. SuomiTV:n toimitusjohtajana toimii Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtajana Jeffrey Royer. Kanavan toimitilat, nykyaikainen studio ja lähettämö sijaitsevat Keravalla.

– Olemme jo useamman vuoden haaveilleet toisenlaisesta kaupallisesta koko valtakunnan kanavasta ja olemme iloisia, että voimme nyt tarjota sellaisen suomalaisille, Haukka kertoo.

Kanava pyrkii kiinnittämään erityishuomiota lasten valveillaolon aikana lähetettäviin ohjelmiin.

– Haluamme kantaa vastuumme mediana. Uskomme, että valitsemamme linja kiinnostaa myös mainostajia. Media, joka on turvallinen ja tavoittaa suomalaiset perheet, on eettisempi vaihtoehto mediamixiä rakennettaessa, Haukka linjaa.

SuomiTV aikoo tarjota mainostajille uuden väylän jota kautta myös pienemmillä mainostajilla on mahdollisuus näkyä valtakunnan verkossa.

Mediamonitori