TVkaista FM tuo internetin puheohjelmat radioon

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla kesäkuun alussa käynnistyvä TVkaista FM välittää internetin itsenäiset AV-tuotannot radiosta taajuudella 102,0 MHz. Kanavaa pyörittävän internet-operaattori Megatuutti Oy:n radiolupa on voimassa kesän ajan ja päättyy koulujen alkaessa 24. elokuuta. Kanavan pääsponsorina on tv-ohjelmien verkkotallennuspalvelu TVkaista.fi.

Uuden kesäradion lähetyksissä ovat mukana esimerkiksi www.leffatykki.com, www.hessunkahvila.com ja www.puhujainkulma.com.

TVkaista FM on tilaisuus tuoda oma podcast-lähetys radioon. Hyviä blogeja on Suomessa useita, ja kesän aikana näitä saatetaan kuulla radiosta. Kanavalla on puhetarjonnan lisäksi musiikkia.

– Internetin tuominen radioon on huvittavan takaperoista kehitystä, mutta TVkaistan FM on toki ajan tasalla ja tuo puheohjelmat myös netin kautta kuunneltavaksi on-demandina. Jos jokin ohjelma jää työmatkalla kesken, voi ohjelman kuunnella omia aikojaan netin kautta loppuun. Näinhän podcast lähetykset netissä perinteisesti toimivatkin, Megatuutti Oy:stä arvellaan.

Mediamonitori