Mertaranta selostaa SM-liigafinaalit

kirjoittanut

kategoriassa

YLE Radio Suomi -logoTelevision suosittuna urheiluselostajana tunnetuksi tullut Antero Mertaranta selostaa jääkiekon SM-liigan finaaliottelut YLE Radio Suomessa. Huhtikuussa liigamestaruuden ratkaiseva finaalisarja pelataan paras seitsemästä -järjestelmänä. Otteluja on vähintään neljä ja enintään seitsemän, ennen kuin kauden voittaja on selvillä. Mertarannan aisaparina kentän laidalla on toimittaja Kimmo Porttila.

Mertaranta on selostanut SM-liigaa viimeksi radiossa 1990-luvun alussa, jolloin hän toimi lahtelaisen Rytmiradion selostajana.

– Radiosta olen lähtenyt tekemään omaa urheilutoimittajan uraani, tämä on loistava paluu juurille. SM-liigaa olen seurannut ammatillisesti, vaikka en olekaan sarjaa selostanut. Radio on ollut minulle aina rakas, ja sen mahdollisuudet ovat todella monipuoliset, kiittelee Mertaranta Ylen nettisivuilla.

Tulevan kevään ja kesän aikana Mertarannan ääntä kuullaan myös Ylen lähetyksissä jääkiekon ja yleisurheilun MM-kisoista sekä yleisurheilun Eliittikisoista. Pesäpallon kansalliset Itä-Länsi -arvo-ottelut kuuluvat niin ikään miehen selostusurakkaan.

Mediamonitori – YLE