SWR Mediamonitori: Lähetinsiirtoa vaaralta toiselle

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori-logoKahden paikallisradion lähettimien siirtäminen Joensuun seudulla sujui kitkatta keskiviikkona. Oi fm ja Iskelmä Rex saivat kauan kaipaamansa lisätehon, kun niiden lähettimet siirrettiin Pärnävaaralta Pyytivaaralle. Siirto palvelee erityisesti Joensuun itäpuolisten alueiden kuuntelijoita.

Lauantaina Scandinavian Weekend Radiossa kello 12 ja 14 kuultavassa SWR Mediamonitorissa selviää, millainen prosessi tehonkorotus lähellä Venäjän rajaa oli. Paikallisradiotoimintaa Joensuussa harjoittavan Oy Najaros Ab:n toimitusjohtaja Seppo Mustonen kertoo lisäksi, millaisia suunnitelmia paikallisradioyhtiöllä on Iskelmä Rexin alilähettimien varalle. Lisäksi SWR Mediamonitori selvittää, mitkä kaksi opiskelijaradiota putkahtavat eetteriin maaliskuun 16. päivänä.

Mediamonitori