Vaakuna-rallin tapahtumat Ralliradiosta Mikkelissä

kirjoittanut

kategoriassa

Mikkelin SM-rallin etenemistä ja tilanteita seuraava Ralliradio lähettää tämän viikonlopun ajan perjantaista lauantai-iltaan taajuudella 105,3 MHz. Lisäksi lähetyksiä voi seurata nettiradiosta sekä matkapuhelimesta. Nettiversioon tuotetaan erilliset versiot tietokoneella tapahtuvaa kuuntelua sekä puhelimen nettiselaimella tapahtuvaa kuuntelua varten, mikä mahdollistaa nettiradion kuuntelun GPRS- tai paremmissa matkapuhelinverkoissa.

Teknisestä toteutuksesta vastaavat tänäkin vuonna Mikpolis Oy ja Mikkelin ammattikorkeakoulun informaatio- ja mediatekniikanlaitos. Ralliradion tuottajina toimivat Manu Eloaho Mikpolis Oy:sta sekä Tomi Numento Mikkelin ammattikorkeakoulusta. Ralliradion studio ja lähetin sijaitsevat huoltoparkin yhteydessä Mikkelin ammattikorkeakoulun informaatio- ja mediatekniikankeskus Mikpolissa. Lähetys kuuluu noin 20 kilometrin säteellä studiosta.

Mediamonitori