SUN-radiolta äänimaisema Ylöjärven kauppakeskukseen

kirjoittanut

kategoriassa

SUN-logoRadio SUN tuottaa huhtikuussa Ylöjärvelle avattavaan kauppakeskus Eloon sisäisen äänimaailman. Konseptin nimi on Elovainion Ääni ja sen tarkoituksena on paitsi viihdyttää keskuksen asiakkaita, myös edesauttaa liikekeskuksen kauppiaiden menestystä kauppakeskuksen sisällä.

– Olemme investoineet sekä ohjelmisto- että kalustopuolella uudenlaiseen toimintakonseptiin. Kykenemme erittäin lyhyillä vasteajoilla uottamaan kustannustehokasta äänimainontaa kauppakeskus Eloon, luonnehtii SUN-radion toimitusjohtaja Otto Linna tulevaa äänimaailmaa.

Elon kauppakeskuspäällikkö Timo Matinlompolo uskoo yhteistyön paikallisradion kanssa olevan luontevaa.

– Viihtyisään kauppakeskukseen kuuluu olennaisena osa äänimaailma, onka kautta tuodaan tuotteita ja yrityksiä esille. Lisäksi saadaan siakkaiden keskuuteen ”ostostunnelmaa” sopivan musiikin säestyksellä. Radio SUN on Elon vaikutusalueella tunnettu radiokanava, joten eillä oli luontevat edellytykset yhteistyöhön äänimaailman osalta, toteaa Matinlompolo.

Kauppakeskuksiin rantautuva Radio SUN on tuottanut Lempäälän Ideaparkissa kaiuttimista kuuluvaa Liikekaupungin Ääntä syksystä 2007 alkaen.

Mediamonitori