Studio55 ja Sävelradio suuntaavat suurille ikäluokille

kirjoittanut

kategoriassa

MTV3-logoMTV Media tuo markkinoille yli 50-vuotiaille suunnatun monimedian helmikuun alussa. MTV3-kanavalla Huomenta Suomi -lähetyksen jälkeen nähtävä Studio55 toimii nettiyhteisönä, jonka yhtenä osana on takavuosilta tuttu Sävelradio. Maanantaina 2. helmikuuta aloittava tv-ohjelma jatkuu nettiradiossa kello 9.45-10.30.

Juontajakonkarit Markku Veijalainen ja Pirjo Haapoja vuorottelevat arkisin kello 9.10-9.30 lähetettävän ohjelman juontajina. Keskustelu jatkuu Sävelradiossa heti tuoreeltaan tv-lähetyksen päätyttyä. Sävelradio kuuluu Studio55:n kotisivujen kautta.

Studio55 tarjoaa keskustelupaikan yli 50-vuotiaita kiinnostaville aiheille osoitteessa http://studio55.fi/. Rekisteröityneet käyttäjät pääsevät kommentoimaan tulevien tv-lähetysten aiheita ja esittämään ohjelman vieraille kysymyksiä jo ennakkoon. MTV3:n Huomenta Suomen uutispäällikkö Barita Rosenström kuvailee tv-ohjelmaa ja nettisivustoa keskenään tasavertaisiksi.

– Nettisivu kulkee ohjelman edellä tarjoamalla joka arkipäivä eri teemoihin pureutuvasta tv-ohjelmasta runsaasti taustatietoja ja keskustelumahdollisuuden. Sivujen kautta käyttäjät pääsevät vaikuttamaan ohjelman sisältöön, Rosenström lupaa.

Studio55 yhdistää MTV:n sisällä eri tahoja uudella tavalla. Itse tv-ohjelman tuottaa MTV3:n uutis- ja ajankohtaistoimitus. Internet-sivuston tuottajana on MTV3 Interactive ja Sävelradiota pyörittää Radio Nova. Rosenström näkee uuden kokonaisuuden olevan kuin leirinuotion, jonka ääreen MTV kutsuu katsojat ja kuuntelijat viihtymään. Studio55:n yhteisö on saavuttanut huiman suosion jo ennen ensimmäistäkään lähetystä.

– Ajattelimme, että jäseniä tulisi noin parituhatta, mutta jo nyt rekisteröityneitä on yli kuusituhatta. Tämä on ylittänyt kaikki odotuksemme, Rosenström kehuu.

Mediamonitori