RadioMedia yhdistää radioliiton ja RAB Finlandin

kirjoittanut

kategoriassa

RadioMedia-logoSuomen Radioiden Liitto SRL ry ja RAB Finland Oy yhdistyvät RadioMediaksi helmikuun alussa, kun liiton ja toimintaansa jatkavan osakeyhtiön organisaatiot yhdistyvät. RadioMedian tehtävänä on valvoa kaupallisen radiotoiminnan etuja Suomessa sekä kehittää ja markkinoida kaupallista radioalaa. Uuden yhteenliittymän muodostavat radioliiton 54 jäsenradiota. Neljä henkilöä työllistävän RadioMedian toimitusjohtajana toimii Stefan Möller.

Möllerin mukaan yhteenliittymän nimi kuvaa paremmin radion nykykehitystä, jossa ula-lähetysten rinnalle ovat tulleet radioiden tuottamat nettipalvelut liikkuvine kuvineen ja juttuarkistoineen. Uuden nimen toivotaan tuovan RadioMedian toiminnan paremmin esille.

– Mainosalalla RAB Finland Oy tunnettiin, mutta monille muille toimijoille piti selittää, mistä yhtiössä on kysymys, Möller tarkentaa. RadioMedia jatkaa kymmenen vuotta radioalan markkinointia edistäneen RAB Finlandin toimintaa lisäämällä yhteistyötä Viestinnän Keskusliiton kanssa.

Mediamonitori