Koivusipilästä Radio Rockin musiikkipäällikkö

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Rock -logoMusiikkituottaja Mikko Koivusipilä on nimitetty Radio Rockin musiikkipäälliköksi helmikuun alusta alkaen. Nelonen Median radioissa tuore musiikkipäällikkö on työskennellyt kanavien lanseerauksesta lähtien. Koivusipilällä on viidentoista vuoden kokemus media-alalta niin radiosta kuin mainosmaailmasta muun muassa Uudessakaupungissa, Turussa ja Salossa.

Ennen musiikkipäällikön pestiä hän on toiminut muissa radioissa musiikkipäällikkönä kuuden vuoden ajan. Hänet on valittu Vuoden musiikkipäälliköksi vuonna 2004.

– Tämä on mun mielestä maailman hienoin ammatti; saa joka päivä tehdä töitä rock-musiikin parissa upealla radioasemalla, kertoo valinnastaan mielissään oleva Koivusipilä.

Radio Rockin musiikkivalinnat eivät muutu uuden musiikkipäällikön myötä, sillä kanavan soittolistat tehdään kuuntelijapalautteen, musiikkitutkimusten ja toimituskunnasta valitun raadin mieltymysten mukaan. Koivusipilä kertoo, että musiikkipäällikön tehtävänä on huolehtia radiokanavan yleissoundista.

– Jos omat musiikkimieltymykseni ratkaisisivat Radio Rockin soittolistan, niin kanavalla soisi enemmän Van Halen, letkauttaa Koivusipilä.

Torstaina Vuoden 2008 ohjelmapäälliköksi valittu Radio Rockin Sami Tenkanen sanoo päällekkäisyyksien poistuvan musiikkipäällikön nimittämisen myötä.

– Mikko on ollut jo vuoden ajan kiinteästi mukana tekemässä Radio Rockin musiikkia, joten työ on hänelle tuttua. Myöhemmin kevään aikana aloitettavat uudet toiminnot edellyttivät organisaation selkiyttämistä ja päällekkäisyyksien poistamista. Mikolla on myös pitkä tukka, joten hän on tehtävään myös muodollisesti pätevä.

Mediamonitori