Radio Novasta Vuoden radio

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nova -logoMTV Mediaan kuuluva Radio Nova on valittu Vuoden radioksi torstaina Helsingissä järjestetyssä RadioShow-tapahtumassa. Valinnan tekivät Suomen Radioiden Liitto ja kaupallisen radion myyntiyhtiö RAB Finlandin työn jatkaja RadioMedia. Tilaisuudessa palkittiin myös runsas joukko radioiden myynnin ja ohjelmiston ammattilaisia.

– Radio Nova on vuodesta toiseen ollut markkinaosuudella ja kokonaiskuuntelijaosuudella mitattuna markkinajohtaja ja toimialan veturi, palkinnon perusteluissa sanotaan.

Palkintoja pokkasivat myös viime vuoden parhaat äänituotannot, markkinointiteko ja promootiot sekä muun muassa paras ohjelma- ja musiikkipäällikkö. Viime vuoden parhaiksi juontajiksi valittiin Radio NRJ:n aamutiimi Anssi ja Renne.

Suomen Radioiden Liitto SRL ry ja RAB Finland Oy yhdistyvät radioalan uudeksi etujärjestöksi RadioMediaksi perjantaina 30. tammikuuta. 

Mediamonitori – MTV3