Radio NRJ laajenee nettitelevisioksi

kirjoittanut

kategoriassa

Radio NRJ -logoValtakunnallinen Radio NRJ laajentaa nettitarjontaansa avaamalla oman nettitelevision perjantaina 23. tammikuuta. NRJ TV koostuu useammasta ohjelmakanavasta, joilla nähdään musiikkivideoita, vieraiden haastatteluja, konserttien ja tapahtumien taltiointeja sekä Aamupoikien hauskimpia tempauksia. Yhteensä erisisältöisiä kanavia on tarjolla viisi. Ensimmäisellä viikolla NRJ TV:tä juontavat Extreme Duudsoneiden Jukka ja Jarppi.

– Netti-tv:t ovat yleistyneet maailmalla viime vuosien aikana huimaa vauhtia. NRJ haluaa olla mukana Suomessa ensimmäisten joukossa lanseeraamassa omaa ilmaista netti-tv palvelua. NRJ TV:n myötä päämääränä on palvella kuuntelijoita entistä monipuolisemmin ja tarjota kattavampia palveluja, joita entistä laajemmat käyttäjäryhmät voivat hyödyntää, kertoo NRJ Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Pakkala.

Käyttäjien on mahdollista saada omia videoitaan nähtäville NRJ:n nettitelevisioon. Lisäksi palvelun käyttäjät voivat arvostella videoita ja linkittää niitä esimerkiksi Facebookiin. Radio NRJ:llä on nyt avattavien televisiokanavien lisäksi verkkosivuillaan kymmenen erilaista nettiradiokanavaa.

Mediamonitori