Industry Awards palkitsee radioalan parhaat

kirjoittanut

kategoriassa

RAB Finland -logoRAB Finland ja Suomen Radioiden Liitto palkitsevat vuoden 2008 parhaat radioammattilaiset sekä vuoden radion torstaina 29. tammikuuta. Palkintojen jako tapahtuu alan ammattilaisille suunnatussa RadioShow-tilaisuudessa. Ehdokkaat eri palkintokategorioihin julkaistiin tiistaina. Vuoden kaupalliseksi radioksi ovat ehdolla raumalainen Radio Ramona, lahtelainen Radio Voima sekä valtakunnalliset Radio Rock, Radio Nova ja Radio NRJ.

Tänä vuonna palkitaan myös parhaat radiojuontajat. Vuoden radiojuontajaehdokkaat ovat Radio Novan Aamun Radion Kimmo Vehviläinen ja Minna Kuukka, Radio Rockin Jussi Heikelä ja Aki Linnanahde, The Voicen Vappu Pimiä sekä NRJ:n Aamupojat Anssi ja Renne. Radioasemien ja juontajien lisäksi palkitaan mm. vuoden radioammattilainen, radiotulokas, ohjelma- ja musiikkipäällikkö, äänituotanto sekä radiokonkari.

– Ehdokkaiden valitsemisprosessissa oli mielenkiintoista seurata tuomariston pohdintoja, faktojen, tilastojen ja myyntitulosten tarkastelemista sekä sisällöllisten mielikuvien ja kuuntelijaprofiilien tutkimista. Ei voittajan löytäminen ihan helppoa ollut – ja sen sanon myönteisessä mielessä. On se mukavaa, että vuoden aikana radioasemilla on tehty laajasti hyvää työtä, Industry Awards -tuomariston puheenjohtaja Stefan Möller toteaa.

Kaikki palkintokategoriat ja ehdokkaat ovat nähtävillä RAB Finlandin verkkosivuilla.

Mediamonitori