Nightwish pokkasi Radio Rock Finlandia -palkinnon

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Rock -logoToista kertaa järjestetty Radio Rock Finlandia keräsi Helsingin jäähallin täyteen rock-kansaa. Itsenäisyyspäivän hengessä juhlittu tapahtuma nostatti hallin tuplalavalle kymmenkunta kotimaista rock-bändiä. Perjantaina järjestetyssä koko illan keikkakimarassa jaettu Radio Rock Finlandia -palkinto ojennettiin tänä vuonna Nightwishille.

Kotimaisille rock-artisteille jaettavan Radio Rock Finlandian saajaehdokkaina olivat tänä vuonna Apulanta, Apocalyptica, Children of Bodom, CMX, Diablo, HIM, Kotiteollisuus, Mokoma, Negative, Nightwish, Teräsbetoni sekä The Rasmus.

Ehdokkaita oli tuplasti enemmän kuin viime vuonna, joten kisa oli kaikkinensa varsin tiukka. Kuulijat saivat äänestää voittajasta Radio Rockin sivuilla, ja valitsivat lopulta varsin kirkkaasti voittajaksi Nightwishin. Palkinnon kävi koko bändin puolesta pokkaamassa Marco Hietala. Palkinnon juhlallisen luovuttamisen suoritti Radio Rockin Klaus Flaming.

Vuosi sitten jaetun ensimmäisen Radio Rock Finlandian sai Hanoi Rocks.

Mediamonitori – Nelonen Media