Spiidi FM palasi pääkaupunkiseudun aalloille

kirjoittanut

kategoriassa

Spiidi FM -logoMusiikkiasema Spiidi FM kuuluu Helsingin seudulla taajuudella 103,1 MHz marraskuun loppupuolelle asti. GSM Suomen brändiradio jatkaa tammikuun alusta helmikuun loppuun taajuudella 100,0 MHz. Lähetykset kuuluvat myös netissä. Spiidi FM:n tuotannosta vastaa 4Radio Oy.

4Radio panostaa keväällä ostamaansa Classic Radioon muokkaamalla kanavan sisältöä. Marraskuun puolivälissä Classicin taajuuksille palaavat jazz- ja oopperaohjelmat. Kanavalla tullaan myös kuulemaan hieman uudempia tulkintoja vanhoista klassikoista sekä muun muassa elokuvista tunnettuja klassisia kappaleita. Ohjelmatoimittajina jatkavat Roni Malinen ja Aarno Cronvall.

4Radio Oy:lle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Suomalaisomistuksessa olevan yhtiön kanavia ovat Classic Radion ja Spiidi FM:n lisäksi tilapäisluvilla toimivat lapsille suunnattu Nappularadio ja musiikkiradio Club FM.

Hukala.net