Radio Aallon manikyyrihoito valmis keskiviikkona

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Aalto -logoPelkkää musiikkia viikon ajan soittanut Radio Aalto palauttaa juontajat ääneen keskiviikkona. Samalla Radio Aalto ottaa käyttöön uudet ohjelmablokit ja tuo taajuudelle uusia ohjelmaelementtejä. Kanavan kohderyhmä ja formaatti eivät muutu ohjelmistopäivityksestä huolimatta.

Pehmeitä suosikkeja soittavan Radio Aallon aamussa jatkaa Olga K. Päivälähetyksen vetovastuussa on Sami Kuronen, jonka juonto-osuus jatkuu kello 14 asti. Aallon iltapäivät juontaa Milla Mattila ja Toiveiden illan kello 18 alkaen Tiina Uusiniitty. Mia Halosen vastuulla on viikonloppujen juonnot lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-18.

Radio Aallon ohjelmapäällikkö René Mäkinen kertoo ohjelmiston olevan vanhaa jonkin verran rohkeamman. Soitettava musiikki pysyy entisessä linjassaan.

– Tämä on luonnollista ohjelmiston päivittämistä, eikä mistään formaatinmuutoksesta ole kysymys. Uskomme, että viikko ei ole ollut liian pitkä aika ilman juontajia. Jos kuuntelijoita on siirtynyt muille kanaville, niin uskomme heidän löytävän pian takaisin Aallon taajuudelle, Mäkinen tarkentaa.

Uudistunut ohjelmisto alkaa kuulua Radio Aallosta keskiviikkona kello 6.

Hukala.net