Radio Melodia aloitti lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Melodia -logoUusi turkulainen paikallisradio Melodia on käynnistänyt lähetykset maanantaina puolenpäivän aikaan. Radio Melodia soittaa kotimaista ja ulkomaista iskelmää ja kuuluu Turun, Loimaan ja Uudenkaupungin seuduilla. Radio Melodian taajuuksilla toiminut Radio Majakka lopetti lähetyksensä maanantaina kello 11.59.

Uusi radio kuuluu taajuuksilla 89,0 MHz (Turku), 88,5 MHz (Uusikaupunki) ja 106,8 MHz (Loimaa). Radio Melodian taustalla on Turun Paikallisradio Oy, jonka toinen kanava Radio Auran Aallot jatkaa toimintaansa normaalisti. Radioyhtiön kolmas kanava Zoom FM aloittaa lähetykset ensi perjantaina. Zoom FM:n ohjelmanteosta vastaavat lähinnä turkulaiset media-alan opiskelijat. Asema kuuluu viikonloppuisin Turun keskustassa taajuudella 93,4 MHz.

Hukala.net