Syksy tuo erikoisohjelmat takaisin KLF:lle

kirjoittanut

kategoriassa

Radio KLF -logoTanssimusiikkikanava Radio KLF aloittaa jälleen kolme kuukautta kestävän tilapäisen FM-lähetysjaksonsa puoliltaöin. Asema kuuluu loppuvuoden ajan ennakkotiedoista poiketen Helsingin (100,0 MHz) lisäksi Turussa (101,9 MHz) ja Tampereella (101,6 MHz). Rahoitus pääkaupunkiseudun ulkopuolelle varmistui vasta viime hetkillä. Syksyn uutuutena kuullaan pitkän tauon jälkeen musiikin erikoisohjelmia, joita ei kuitenkaan kuuntelijoiden toiveesta juonneta.

Perjantaisin kello 22 taajuudet valtaa DJ Jesus uudella KLF – We Love The 90’s -ohjelmalla, joka koostuu lähinnä 90-luvun bilemusiikista. Lauantaisin kello 23-24 pöytä on katettuna syvemmän tanssimusiikin ystäville, kun KLF Guest Star soittaa technoa ja muuta konemusiikkia. Guest Starissa dekkien takana vuorottelevat Suomen parhaimmistoon kuuluvat tiskijukat. DJ Tab on kuuntelijoille tuttu aseman alkumetreiltä asti, sillä hän on ollut tekemässä musiikkiohjelmia kesän 2005 KLF Nostoista asti. Tabin lisäksi Guest Starissa kuullaan Orkidean, Kimmo ”K-System” Kauppisen, Miika Kuisman sekä Eliot Nessin settejä.

Radio KLF:n lähetykset jatkuvat niin ula-radiossa kuin nettiradiossakin tällä erää vuoden loppuun. Suuria suunnitelmia on silti olemassa vastaisuuden varalle.
– Nettiradion jatkuminen vuodenvaihteen jälkeen on vielä harkinnassa, sillä kaikki riippuu rahoituksesta. Uskomme, että toiminta jatkuu netissä, koska se on kasvava media. Edessä on tämän lupajakson jälkeen puolen vuoden hiljaiselo ulalla. Ensi kesänä yritämme päästä ääneen Suomen 10-20 suurimmassa kaupungissa, kertoo aseman luova johtaja Jesus Ziliachus.

– Uskomme, että nettiradiotoiminta on viiden vuoden kuluessa kannattavampaa kuin ulalla toimiminen. Lähetysten vastaanottotekniikka kehittyy koko ajan ja uusia nettiradioita perustetaan kuin sieniä sateella. Haluamme olla tässä kehityksessä mukana, Ziliachus jatkaa.

Hukala.net