Radio Jyväskylä aloitti yt-neuvottelut

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Jyväskylä -logoRadio Jyväskylä on aloittanut yt-neuvottelut toiminnan tehostamiseksi, kirjoittaa sanomalehti Keskisuomalainen. Lehden mukaan neuvottelut koskevat radioaseman toimitusta, josta on vähenemässä kaksi työpaikkaa. Radio Jyväskylän omistajan SBS Finlandin toimitusjohtaja Leena Ryynänen ei halua vielä ennakoida kesken olevien neuvottelujen lopputulosta.

– Neuvottelujen lopputulos on täysin avoin, eikä asiasta voi kertoa tässä vaiheessa tämän tarkempia tietoja. Neuvottelut koskevat kahta työntekijää, Ryynänen vahvistaa Hukala.netille.

Radio Jyväskylä työllistää kolme toimittajaa. Asema on osa SBS:n Cityradio-ketjua, jossa radiot toimivat paikallisesti. Iltaisin ja viikonloppuisin on eri asemien välillä yhteistä ohjelmaa.
Ryynänen vakuuttaa, että Radio Jyväskylästä kuullaan myös jatkossa paikallisesti toimitettua ohjelmaa arkisin kello 6-18. Myös iltaisin ja viikonloppuisin kuultavat paikalliset erikoisohjelmat kuten jääkiekkoselostukset jatkuvat.

Hukala.net – Keskisuomalainen