Radio Hami kuuluu Keski-Suomessa

kirjoittanut

kategoriassa

Suomen Radioamatööriliiton kesäleirillä toimiva Radio Hami on aloittanut lähetykset torstaina. Radio Hami toimii Aurora 2008 -kesäleirillä Hankasalmella Keski-Suomessa. Hami lähettää ohjelmaa ympäri vuorokauden sunnuntai-iltapäivään asti. Radio kuuluu ULA-taajuudella 104,1 MHz ja mahdollisesti myös keskiaalloilla 1584 kHz.

Radio Hamin ohjelmassa on kevyttä jutustelua ja viihdyttäviä musiikkiohjelmia. Musiikin teemaohjelmissa syvennytään muun muassa Jarren ja Queenin tuotantoon. Radio tarjoaa myös uutisia, joita toimituskunta poimii eri medioista.

Lähettimet sijaitsevat kesäleiripaikkana toimivan Lomakeskus Revontulen lähellä valtatie 9:n tuntumassa. ULA-taajuudella tehoa on 500 wattia ja antennikorkeutta yli 80 metriä maanpinnasta. Keskiaaltolähetin toimii 100 watin teholla paikallisen golfkentän vierellä. Käytössä on T-antenni.

Radio Hamin ohjelmat eivät kuulu netissä.

Hukala.net